Автоинформ96 +7 (495) 943-83-73 +38 (050) 541-01-84 +38 (067) 924-16-86
Ведущая книготорговая компания автомобильной литературы
руководства по ремонту автомобилей
пособия по эксплуатации и
техническому обслуживанию
Добро пожаловать!
Войти или
зарегистрироваться

 

 

 

Спортивний кросовер BMW X5

Спортивний кросовер від БМВ вперше з’явився на автошляхах України на початку 2000 року й одразу привернув до себе увагу. Модель розроблена інженерами концерну одночасно з позашляховиком Ленд Ровер, тому машини мають багато спільного. Але в БМВ акцент зроблено на спортивні функції, а не на прохідність. Зараз купити BMW X5 – мрія багатьох автомобілістів. Здійснити її допоможе сервіс OLX.

Перші покоління авто

Модель швидко завоювала популярність: вона швидка, сучасна та комфортна. Навіть перше покоління, якому вже понад 20 років, виглядає пристойно на фоні сучасних позашляховиків. Попри агресивний зовнішній вигляд, кросовер не слід випробовувати на бездоріжжі: деякі деталі виходять з ладу дуже швидко, якщо пересуватися по такому покриттю. Ця машина створена саме для міста.

Вже через 7 років після випуску першого авто світ побачив друге покоління. Основні зміни відбулися в зовнішньому вигляді та електроніці. Навіть базова комплектація мала такі системи:

  1. повний привід xDrive;
  2. система контролю стійкості DSC;
  3. ABS;
  4. ADB-X (диференційне гальмування);
  5. 6 подушок безпеки та інше.

Кросовер отримав високі оцінки безпеки для всіх, хто в салоні, пішоходів, а вірогідність перевертання складає не більше 17%.

Сьогоднішній BMW X5

Третє покоління зійшло з конвеєра у 2013 році. Автомобіль змінився зовні, а в салоні почали використовувати преміальні матеріали. Електронна система дозволяє зручно рухатися в міських заторах: машина сама розганяється та гальмує, обладнання слідкує за рухом по смузі, сигналізує при втомі водія.

Четверте покоління випускається з 2018 року. Це надсучасний та дуже комфортний міський кросовер, який вражає навіть базовою комплектацією: електронне керування, голосовий помічник, світлодіодні фари, підсклянники з підігрівом та охолодженням.

На вибір покупця — 8 бензинових двигунів з різним об’ємом та 4 дизелі. Власник має змогу вибирати між економічними та потужними двигунами: їх об’єм знаходиться в діапазоні 2-4,4 літра. Але і дволітровий варіант має вражаючі показники динаміки.