Автоинформ96 +7 (495) 943-83-73 +38 (050) 541-01-84 +38 (067) 924-16-86
Ведущая книготорговая компания автомобильной литературы
руководства по ремонту автомобилей
пособия по эксплуатации и
техническому обслуживанию
Добро пожаловать!
Войти или
зарегистрироваться

 

 

 

Що таке Megatex?

Підприємство «Megatex» є одним із провідних виробників високоякісного свинцю та автомобільних акумуляторів (АКБ) на території України. Продукція підприємства має великий попит як в Україні, так і в країнах Європи. Потужність виробництва «Megatex» становить понад три мільйони акумуляторних батарей на рік. І це лише випуск АКБ!

Крім випуску свинцево-кислотних акумуляторів, компанія також займається утилізацією старих АКБ, виробляє поліпропілен та інші продукти, які застосовуються у виробництві батарей.

Технологія виробництва акумуляторів

В основі виробничого циклу є сучасна технологія «Enhanced Flooded Battery». Використання сучасної технології дозволяє значно збільшити кількість циклів заряд-розряд акумулятора та підвищити його стійкість до глибоких розрядів.

Основна перевага підприємства – це замкнутий цикл виробництва. Ключові складові акумуляторних батарей виробляються самому підприємстві, а не закуповуються в сторонніх постачальників.

Застосування АКБ від компанії «МегаТекс»

Акумулятори, які виготовлені на потужностях компанії, можуть використовуватись на електромобілях або гібридних авто. Європейські виробники автомобілів також приділяють увагу продукції нашої компанії, оскільки наша продукція випускається за сучасною гібридною технологією і на ринку автомобілебудування вважається найбільш довговічною та надійною.

Окрім випуску АКБ для легкового автотранспорту, на підприємстві є виробництво акумуляторів для вантажівок, для яких дуже важливі такі показники:

  1. Стабільність роботи батарей під час експлуатації;
  2. Висока витривалість;
  3. Наявність високих показників пускових струмів

Контроль якості

На сучасному ринку АКБ якість продукції – це найголовніший показник, що визначає конкурентоспроможність підприємства. Якщо не буде якості, то не буде споживачів, почнуться повернення продукції, зникатимуть існуючі клієнти і в результаті підприємство просто збанкрутує. Тому питання якості для "МегаТексу" це основа діяльності компанії. Випуск продукції найвищої якості в потрібній кількості з дотриманням встановлених термінів є основною стратегією компанії.

Щоб не допустити зниження якості, на виробництві впроваджено систему контролю на кожній виробничій ділянці. Крім того, в обов'язковому порядку проходить тестування готової продукції у спеціальних лабораторіях з використання тільки сучасного обладнання. Компанія «Megatex» – наша продукція призначена для ринку, що постійно змінюється, і завжди відповідає вимогам кінцевих користувачів!