Автоинформ96 +7 (495) 943-83-73 +38 (050) 541-01-84 +38 (067) 924-16-86
Ведущая книготорговая компания автомобильной литературы
руководства по ремонту автомобилей
пособия по эксплуатации и
техническому обслуживанию
Добро пожаловать!
Войти или
зарегистрироваться

Де купити запчастини?

У Вас зламався улюблений автомобіль? Терміново потрібні гарні запчастини? Вас цікавить час, який треба витратити на ремонт? Вам ніколи чекати доставки з-за кордону оригінальних запчастин від виробника автомобіля?

Ми маємо відповіді на всі запитання! Сайт «Світ Авто» - вирішення багатьох та багатьох проблем автовласників. Десятки тисяч оригінальних та неоригінальних автомобільних запчастин від надійних постачальників гарантовано є у нашому інтернет-магазині.

І це ще не все! На вас чекають низькі ціни, знижки постійним клієнтам, практично миттєва доставка та оптові ціни навіть за умови мінімального замовлення.

Що таке інтернет-магазин запчастин Світ Авто?

Наш інтернет-магазин орієнтований на продаж автомобільних запчастин для іномарок. В асортименті нашого магазину є понад 17 мільйонів товарів більш ніж від 300 постачальників з різних країн світу. Співпраця з такою кількістю виробників гарантує, що у нас можна є можливість вибору товару та можливість його придбати за найкращими цінами у мінімальні терміни та значно скоротити час постачання кінцевому споживачеві.

Вам більше не доведеться переглядати сотні сайтів у пошуках потрібної запчастини. У нас Ви зможете знайти всі необхідні деталі та бути впевненими як товар.

Все, що Вам потрібно – купуй на Світ Авто! У нас Ви знайдете:

  1. Персональний підхід до кожного клієнта;
  2. Великий асортимент запчастин;
  3. Оперативне обслуговування;
  4. Замовлення у форматі 24/7;
  5. Швидке відправлення товарів з наших складів.

Дуже важливий момент – усі наші товари, це лише якісна продукція. Не важливо які комплектуючі вас цікавлять: фірмові або їх аналоги.

Купівля та доставка запчастин

Доставка запчастин здійснюється територією України будь-якими транспортними компаніями. Найголовніше, щоб клієнту було зручно отримати товар у мінімальний термін. Сплатити доставку Ви можете безпосередньо в момент отримання, зробити передоплату (тим самим заощадивши на післяплаті) або розрахуватися готівкою в наших точках видачі в Києві.

Окрім звичайних власників машин, яким необхідні запчастини в стислий термін, ми безумовно будемо раді бачити серед своїх клієнтів: СТО, страхові компанії, офлайн магазини автозапчастин, а також усіх, хто зацікавлений у покупці оригінальних та неоригінальних деталей для машин дрібним та великим оптом.

Не хвилюйтесь, звернувшись до нас, Ви зможете вирішити питання з запчастинами у найкоротші терміни!