Автоинформ96 +7 (495) 943-83-73 +38 (050) 541-01-84 +38 (067) 924-16-86
Ведущая книготорговая компания автомобильной литературы
руководства по ремонту автомобилей
пособия по эксплуатации и
техническому обслуживанию
Добро пожаловать!
Войти или
зарегистрироваться

Вам потрібні запчастини чи техобслуговування?

Наявність оригінальних та якісних запчастин - запорука тривалої експлуатації автомобіля та збільшення тривалості терміну його служби. А якщо поєднає купівля відмінних запчастин і вчасно зробленим техобслуговуванням, яке проведене за допомогою сучасного обладнання, то радимо Вам звернутися до компанії Майстер Сервіс за цим посиланням.

Послуги нашого сервісу технічного обслуговування дозволить Вам вирішити будь-яку проблему, пов'язану з Вашим автомобілем.

Неймовірна ціна на Асортимент запчастин в Мастер Сервіс

Номенклатура товарів нашого магазину представлена ​​автомобільними запчастинами та витратними матеріалами від провідних виробників. Причому у нашому асортименті можна знайти товари не лише оригінального виробництва, а й аналоги. Тому, якщо ціна оригінальних запчастин Вас не влаштує, ми можемо запропонувати на заміну якісні та сертифіковані товари, які будуть повноцінною заміною з урахуванням формули ціна-якість.

Професійна допомога від наших менеджерів допоможе Вам підібрати потрібну запчастину із широкого спектру автомобільних товарів:

  1. автомобільні шини та диски;
  2. АКБ;
  3. автокомпресори;
  4. запчастини для кузовного ремонту;
  5. масляні, паливні та повітряні фільтри;
  6. запчастини для двигунів;
  7. і багато іншого.

Крім підбору потрібних запчастин, ми допоможемо зробити Вам технічне обслуговування Вашого автомобіля, причому для перевірки та діагностики буде використано найсучасніше обладнання та програмне забезпечення до нього.

Техпідтримка наших клієнтів

Ми не примушуємо Вас купувати запчастини або проходити ТО на нашій станції техобслуговування, але у Вас є можливість перевірити якість нашого обслуговування. Перед покупкою наших товарів чи послуг, Ви можете поставити будь-яке запитання, яке Вас цікавить, нашим менеджерам і в результаті Ви отримаєте повну та професійну консультацію, яка допоможе зробити Вам правильний вибір на користь роботи з нашою компанією.

Наявність повного спектру послуг дозволяє оперативно вирішити завдання не тільки в питаннях придбання автомобільних запчастин, але й проводити техобслуговування Вашого автомобіля в будь-який час. Причому для обслуговування ми використовуємо лише сучасне та якісне обладнання.

Забудьте про питання про неякісні запчастини, черги та очікування в черзі на технічне обслуговування. Скористайтеся нашим сервісом та заощаджуйте гроші та час!

Ми вас чекаємо!