Автоинформ96 +7 (495) 943-83-73 +38 (050) 541-01-84 +38 (067) 924-16-86
Ведущая книготорговая компания автомобильной литературы
руководства по ремонту автомобилей
пособия по эксплуатации и
техническому обслуживанию
Добро пожаловать!
Войти или
зарегистрироваться

Автомобіль Renault Sandero

Хетчбек Renault Sandero розроблено на відомому всім шасі Logan. Масштабне виробництво розпочиналося у Бразилії. У Європі модель мала назву Dacia, і вироблялася в Румунії.

Розробка першого покоління стартувала у 2005 році. Стандартним двигуном, яким комплектувалася модель, став 8V на бензині, 1,4 л з потужністю 75 л.с., а також 1,6 л з силою 84 - 102 л.с. в залежності від кількості клапанів 8 або 16. Двигуни працюють у парі як з механікою, так і з автоматичною трансмісією. Стандартна комплектація відома як Authentique, більш оснащена версія має назву Expression, і люксова версія Prestige.

У 2010 році представили позашляхову версію для Європи – Sandero Stepway. Автомобіль має відмінність із попередником у зміні бампера, пороги, з'явилися рейлінги на даху та великі колісні арки. По комплектації позашляховик розташований десь між максимальною версією та середнім набором функцій, але при цьому набір функцій є унікальним. Степвей виробляється у комплектації з мотором 8V, об'ємом 1,6 л і потужністю 84 л.с. у парі з п'ятиступінчастою механічною трансмісією, або з 16V, об'ємом 1,6 л, силою 102 л. у парі з чотириступінчастою коробкою автомат.

2012 року представили нове покоління Sandero. Нова версія у всіх комплектаціях оснащена паркувальними датчиками та круїз – контролем, подушками безпеками. Нова лінійка двигунів представлена ​​бензиновим трициліндровим двигуном з турбонаддувом потужністю 90 к.с. Також можна встановити 16V двигун об'ємом 1,2 л та силою 75 л.с., який відповідає нормам Євро-5. Доступний варіант цього двигуна на газу.

Поновилася відповідно і позашляхова версія автомобіля.

Третє покоління Sandero представили у 2020 році. Моделі розробляли на новій платформі CMF-B, яку також використовували для Нісан Жук, Рено Кліо та Рено Аркана. З комплектацій зник дизельний двигун об'ємом 1,5 л, тому новинки надходитимуть лише з трициліндровими агрегатами на бензині. Усі вони відповідають стандарту Євро 6Д.

Простішим версіям встановлюють двигун 1,0 л з силою 65 к.с., який працює в парі з п'ятиступінчастою механічною коробкою передач. Далі слідує турбомотор з потужністю 90 к.с., який може поєднуватися з шестиступінчастою МКПП. І максимальний варіант це двопаливний TCe 100, який працює і на бензині, і на газі.

Якщо вас відвідала думка замовити Renault Sandero, то на нашому сайті Арма Моторс завжди є свіжа інформація від офіційних дилерів, які мають різні комплектації Renault Sandero.

Відмінні технічні характеристики, розкішне внутрішнє оздоблення та чудовий екстер'єр роблять авто справжнім лідером у своєму сегменті. Можливість вибрати різні комплектації дозволяє автолюбителям втілити у реальність усі свої побажання.

Бажаємо Вам вдалих покупок нових Рено та приємних поїздок!