Автоинформ96 +7 (495) 943-83-73 +38 (050) 541-01-84 +38 (067) 924-16-86
Ведущая книготорговая компания автомобильной литературы
руководства по ремонту автомобилей
пособия по эксплуатации и
техническому обслуживанию
Добро пожаловать!
Войти или
зарегистрироваться

Електромобілі в Україні

Сам по собі електромобіль з'явився давно, проте лише останнім часом його продаж в Україні значно збільшився. Причини збільшення продажів можна назвати різні, починаючи від питань економічності та екології, закінчуючи питанням значного збільшення вартості звичайного пального, яке використовується в двигунах внутрішнього згоряння. В Україні підібрати та придбати електромобіль можна на сайті ElCars, перейшовши за посиланням https://elcars.ua/salon/. Звернувшись до професіоналів, ви отримаєте ідеальний результат!

Купивши в салоні ElCars елеткрокар, Ви отримуєте можливість заощадити свій бюджет у кілька разів. Тому, якщо ви хочете саме новий електромобіль, наші фахівці підберуть вам потрібну вам модель, починаючи від бюджетного автомобіля Nissan Leaf, закінчуючи стильною Tesla Model S.

На даний момент в Україні складається найсприятливіша ситуація для покупки електромобілів. З основних переваг при покупці електрокара можна виділити:

  1. Скасування податкових мит на купівлю до 2023 року
  2. Скасування ПДВ
  3. Економія на паливі (адже вартість електроенергії зараз в Україні значно менша від вартості бензину та дизеля)
  4. Обслуговування автомобіля (не потрібно міняти машинне масло, фільтри, свічки та інші розхідники, що використовуються в автомобілях з ДВЗ)

ElCars пропонує використовувати податкові послаблення, поки є така можливість, та купити у нас автомобіль з Кореї або США з електричною силовою установкою.

Пропонуємо звернути увагу на автомобілі, які є у нашому салоні. В асортименті нашого магазину є різні моделі машин як б/в (при купівлі яких можна суттєво заощадити свій бюджет), так і абсолютно нові.

Переваги електрокарів

На початку 2021 року стало ясно, що всі основні автовиробники починають плавний перехід в автомобілях свого модельного ряду з машин, що мають двигун внутрішнього згоряння на випуск електрокарів. Швидше за все, це пов'язано з тим, що уряд їхніх країн ухвалив низку законодавчих актів, спрямованих проти випуску та реєстрації автомобілів із традиційними ДВС.

Ще кілька років тому автомобілі з електричним двигуном могли розглядатись лише як міський малолітражний транспорт. Але поява моделі Tesla довело всьому світу, що електромобіль може перевершувати машини на ДВЗ і за потужністю і за швидкістю і за динамікою розгону.

Але для водіїв з України, безперечно, найголовнішим плюсом електромобіля буде економічність. Якщо порівнювати витрати на сто км пробігу у бензинового та електричного автомобілів з аналогічними характеристиками, то вийде економія близько 80%!

Друга перевага електрокара – це екологічність. Двигун такої техніки взагалі не виділяє вихлопних газів.

Згодом, ціна автомобілів з електродвигуном поступово зменшується, і відбувається розширення модельного ряду. Купівля електромобіля значно стає набагато простіше, а якщо звернутися за допомогою до компанії ElCars, то на покупці можна ще й непогано заощадити!

Для наших клієнтів доступні найкращі та популярні моделі електромашин зі США та Кореї! Працюючи з нами, ви зможете купити електромобіль набагато дешевше, ніж такі автомобілі пропонуються на ринку в Україні.

Звернувшись до нас, ви завжди отримаєте найкращий автомобіль та заощадите свій бюджет!