Автоинформ96 +7 (495) 943-83-73 +38 (050) 541-01-84 +38 (067) 924-16-86
Ведущая книготорговая компания автомобильной литературы
руководства по ремонту автомобилей
пособия по эксплуатации и
техническому обслуживанию
Добро пожаловать!
Войти или
зарегистрироваться

Обслуговування ГБО у Києві: де краще робити?

Високі ціни на паливо змушують водіїв шукати альтернативу для достатньо економічної та водночас якісної експлуатації транспортного засобу. Оптимальне рішення — установка ГБО

Газ на автомобіль має ряд переваг, у тому числі невисока ціна, швидкий монтаж та простота в користуванні. Також використання газобалонного обладнання потребує дбайливого догляду та своєчасної заміни розхідних матеріалів та компонентів. Найпростіший та найкращий варіант – комплексне обслуговування ГБО на спеціалізованих станціях.

Оснащення авто газовим балоном та спеціальною системою подачі такого різновиду пального варто доручити фахівцям вузької спеціалізації. Комплексний підбір оснащення, надійний монтаж та комплексний супровід ви можете отримати в Києві на СТО “Мотор-Газ”. 

На сучасній станції обслуговування в Києві велику увагу приділяють саме діагностиці та подальшому сервісу монтованих ГБО. Також можливий підбір додаткового обладнання, заміна складників і ремонт ГБО на автомобілях, які раніше не обслуговувалися в компанії. 

Якщо ви користуєтесь ГБО нещодавно, зверніть увагу, що після проходження транспортним засобом не більше 1500 км на газі, варто звернутися на станцію для додаткового налаштування системи. Під час комп’ютерної діагностики можна отримати перевірену інформацію, що допоможе налаштувати систему під вашу індивідуальну манеру поїздок.

Технічне обслуговування ГБО варто проходити регулярно, згідно зі стандартами, зазначеними у вашій сервісній книзі установки. Найчастіше планове обслуговування газової системи на машину проводять після проходження кожних 10 тис км. Власникам варто також звернути увагу, що це значення може змінюватись відповідно до особливостей та умов експлуатації транспортного засобу й типу встановлених агрегатів.

Фахівець під час планового технічного огляду газової апаратури:

  1. Перевіряє загальний технічний стан агрегатів, цілісність та герметичність системи.
  2. Проводить тестування на надійність всіх кріплень.
  3. Проводить комп’ютерну оцінку роботи ГБО, визначає наявні та приховані помилки програм, усуває їх.
  4. Здійснює заміну фільтрів.
  5. Виявляє та оцінює наявні механічні ушкодження, надає рекомендації по їх усуненню та недопущенню подальшого пошкодження. 

Сервісне обслуговування ГБО не потребує багато часу та значних коштів. Професійне ТО в “Мотор-Газ” проходить від 30 до 60 хв. Крім того, рекомендовано записуватись на обслуговування за 3 дні. Вартість послуги – від 850 грн.