Автоинформ96 +7 (495) 943-83-73 +38 (050) 541-01-84 +38 (067) 924-16-86
Ведущая книготорговая компания автомобильной литературы
руководства по ремонту автомобилей
пособия по эксплуатации и
техническому обслуживанию
Добро пожаловать!
Войти или
зарегистрироваться

Сервіс автомобілів Mercedes

Виробництво німецької якості та статус власника приносить торговій марці Мерседес лідируючі позиції на світовому авторинку. Вона позиціонує себе як презентабельна, якісна продукція, що підкреслює солідность водія. Це надійні машини для безпечних подорожей усієї родини, і представницькі, і автомобілі бізнес-класу. Але все одно, яку б з них ви не вибрали, вам потрібен перевірений сервіс з ремонту автомобілів Мерседес в Києві. Звернутися за допомогою ви зможете на станцію технічного обслуговування ElCars, зателефонувавши нам за телефонами або звернувшись на сайт https://elcars.kyiv.ua/mercedes/.

Ремонт Mercedes на професійному СТО

Які основні проблеми виникають під час експлуатації автомобіля Мерседес? Як і в будь-якій машині, першими завжди страждають підвіска та ходова частина. Щоб цього уникати, потрібно намагатися вибирати максимально якісну дорогу, намагатися не їздити по ямах і пагорбах та вчасно приділяти час автомобілю – проводити технічне обслуговування на сервісі Мерседес (Mercedes) у перевіреному СТО.

Компанія ElCars надає якісне технічне обслуговування та діагностику автомобілів Mercedes будь-яких комплектацій та моделей:

  1. Механіки проходять навчання та курси підвищення кваліфікації у Німеччині (країні, яка виробляє ці автомобілі);
  2. Майстри мають великий досвід у ремонті старих та нових моделей;
  3. Устаткування та програмне забезпечення на СТО ElCars використовується тільки сучасне, щоб ремонт та технічне обслуговування Mercedes відбувалося якнайкраще та швидше;
  4. Ми не затягуємо з діагностикою та ремонтом, намагаємося якнайшвидше повернути вам працюючий автомобіль;
  5. На всі наші послуги надається гарантія.

Налагоджений механізм сервісного обслуговування дозволяє нам упевнено говорити про те, що Ваш автомобіль після ремонту залишиться автомобілем Mercedes-Benz. Ми постійно вдосконалюємо систему технічного обслуговування наших автомобілів, роблячи її більш зручною та доступною. Персонал проходить постійне навчання та підвищує кваліфікацію – сучасна техніка потребує професіоналів. Таким чином, наше СТО готове запропонувати найсучасніший комплекс з обслуговування Ваших автомобілів!

Як відбувається процес ремонту

Будь-який ремонт автомобіля Mercedes, на нашому автосервісі завжди починається з того, що майстри візуально оглядають автомобіль, а потім проводять комплексну комп'ютерну діагностику. За допомогою сучасного програмного забезпечення це дозволяє максимально швидко визначити причину його несправності та запропонувати способи її усунення.

У технічне обслуговування автомобілів Мерседес включається:

  1. Ремонт та діагностика ДВС (бензинового та дизельного) та електрокарів;
  2. Обслуговування автоматичної та механічної коробки передач;
  3. Діагностика та ремонт інжектора;
  4. Ремонт ходової частини авто, паливної апаратури, стартера та генератора;
  5. Ремонт електрообладнання;
  6. Заміна повітряних, масляних та паливних фільтрів;
  7. І багато чого іншого…

Крім цього, фахівці автосервісу встановлять найсучасніші автомобільні сигналізації та здійснюють інші види робіт із встановлення додаткового електрообладнання.

СТО ElCars – це великий досвід роботи та висока якість обслуговування автомобілів марки Мерседес у Києві.