Автоинформ96 +7 (495) 943-83-73 +38 (050) 541-01-84 +38 (067) 924-16-86
Ведущая книготорговая компания автомобильной литературы
руководства по ремонту автомобилей
пособия по эксплуатации и
техническому обслуживанию
Добро пожаловать!
Войти или
зарегистрироваться

Ресори для напівпричепів

Що таке ресора? У перекладі з французької, ресора – це пружина. Під час руху автомобіля вона пом'якшує навантаження від нерівностей дорожнього покриття через раму чи кузов автомобіля. Ресора є невід'ємною частиною підвіски і є пружним елементом ходової частини. Причому не має значення, де встановлена ​​ресора – на основному автомобілі, на причепі або іншому засобі, що буксирується. Все пересувається дорогою, у якої є пагорби та ями.

Тому, якщо є бажання пересуватися дорогами з комфортом і перевозити вантаж, необхідно мати амортизатори на свій автомобіль або причіп. Купити ресори на причеп чи автомобіль в Україні не є проблемою. Достатньо звернутися до компанії Ressor Market, де вам допоможуть вибрати цю деталь автомобіля для техніки, якою ви керуєте.

Конструкція ресор

Для якісного гасіння коливань транспортного засобу від нерівностей дороги, ресори виготовляють з декількох листів – саме це дозволить максимально ефективно отримати необхідний хід амортизації при повному збереженні здатності навантаження автомобіля та/або причепа/напівпричепа.

Перевагами багатошарової листової конструкції ресор є:

  • окремий вигин кожного листа;
  • зменшення коливань ходової частини автомобіля та пристроїв, що буксируються;
  • множина листів у конструкції ресор дозволяє зменшити ступінь легування сталі;
  • вихід з ладу одного листа не призводить до повної відмови механізму підвіски.

Але є й недоліки у використанні амортизаторів, виготовлених у вигляді ресор:

  • складність виготовлення;
  • відносно велика вартість виготовлення.

Тому в сучасних автомобілях, причепах та напівпричепах намагаються заощадити на амортизаторах і використовують малолистові підвіски.

Де придбати ресори в Україні?

Як уже було сказано – процес виробництва деталей ресор відносно складний та дорогий. Тому фахівці рекомендують купувати товари тільки у перевірених постачальників від перевірених виробників.

Перевагами купівлі ресорних пристроїв у компанії Ressor Market є:

  • простота обслуговування;
  • доступні ціни;
  • конструктивна надійність;
  • гарантія від виробника.

Ресори, які ви придбаєте в нашій компанії, завжди будуть стійкі до високих навантажень. У разі пошкодження ресори, ви завжди зможете звернутися до нас за кваліфікованою допомогою.

Прийнятні ціни приємно потішать замовників. Кваліфіковані фахівці завжди готові допомогти клієнту визначитися із правильним рішенням.

Професійний сервіс гарантовано!