Автоинформ96 +7 (495) 943-83-73 +38 (050) 541-01-84 +38 (067) 924-16-86
Ведущая книготорговая компания автомобильной литературы
руководства по ремонту автомобилей
пособия по эксплуатации и
техническому обслуживанию
Добро пожаловать!
Войти или
зарегистрироваться

Евакуатори у Києві за вигідними цінами

Вам потрібний надійний помічник на дорозі? На нашому сайті https://evakuator.services/ представлені десятки пропозицій послуг евакуатора - виберіть потрібну послугу прямо зараз і запишіть номер телефону! Сподіваємося, що він вам ніколи не стане в нагоді або, принаймні, буде потрібен якомога рідше!

Евакуатор – надійний помічник у складній ситуації на дорозі

Іноді автомобіль виявляється "не на ходу" внаслідок аварії, технічної несправності, проколу коліс або відсутності палива. У складній ситуації викличте евакуатор – зателефонуйте за будь-яким відповідним оголошенням, повідомте ваше місцезнаходження та дайте відповіді на запитання. Водій евакуатора уточнить причину зупинки авто та іншу інформацію. Після прийняття заявки до вас вирушить евакуатор, оснащений зсувною, прямою або ламаною платформою.

Якщо йдеться про транспортування великогабаритної вантажівки, спецтехніки або автобуса, оптимальним рішенням буде модель з частковим навантаженням транспортного засобу. Деякі евакуатори оснащені додатковим обладнанням: лебідкою або гідравлічним маніпулятором, призначеним для завантаження несправного автомобіля на платформу. Все необхідне обладнання водій візьме із собою.

Скільки коштує евакуатор?

Оплата стягується за кожний кілометр транспортного маршруту. Машину відвезуть у двір вашого будинку, в гараж чи на СТО – це не має значення для формування ціни. Якщо заблоковані колеса автомобіля або кермо, то без вантажного обладнання не обійтися - його застосування вплине на вартість послуг евакуатора. Також для формування ціни в кожному конкретному випадку враховується:

  1. характер ушкоджень (якщо є);
  2. габарити транспортного засобу;
  3. модель авто;
  4. місцезнаходження несправної машини;
  5. довжина маршруту евакуації.

На нашому сайті ви знайдете оголошення про послуги евакуатора у місті Київ. На сайті вказан номер телефону для зв'язку, тариф, модель автомобіля-евакуатора, географічна зона обслуговування та інша інформація.

Співпраця з нами є найвигіднішим рішенням. У більшості великих компаній тарифи набагато вищі. Вам потрібен надійний партнер, який завжди допоможе, якщо автомобіль стане на дорозі? Ми працюємо у режимі 24/7. Послуги евакуатора доступні цілодобово та без вихідних днів.

Якщо Вас влаштовують наші тарифи та спектр послуг - виберіть необхідні Вам послуги та запишіть номер телефону!