Автоинформ96 +7 (495) 943-83-73 +38 (050) 541-01-84 +38 (067) 924-16-86
Ведущая книготорговая компания автомобильной литературы
руководства по ремонту автомобилей
пособия по эксплуатации и
техническому обслуживанию
Добро пожаловать!
Войти или
зарегистрироваться

Викуп авто після ДТП у Києві

Випадки на дорозі різних ступенів складності можуть статися у будь-який час. Дорожньо-транспортна пригода може статися з будь-яким автомобілістом. На жаль, навіть водії з великим стажем та досвідом водіння можуть стати учасниками ДТП з вини інших водіїв чи з власної.

Що робити, якщо автомобіль потрапляє в ДТП?

Так сталося, що ваше авто потрапило в ДТП. У такому випадку, автомобілю необхідно робити ремонт, і події можуть розвиватися так:

  • Провести ремонт власними силами. Це по-перше нешвидко, по-друге недешево і вимагатиме багато нервів.
  • Здати автомобіль в брухт. Якщо виходить, що після ДТП автомобіль не можна відновити або ремонт коштуватиме дуже дорого (а грошей як завжди не вистачає), то можливий варіант утилізувати автомобіль у спеціальних фірмах. У цьому випадку знадобиться багато часу на зняття автомобіля з обліку і за залишки вартості автомобіля ви отримаєте трохи грошей.
  • Вирішіть провести продаж битого автомобіля. Найкращий варіант. Найбільша ціна за залишки авто та мінімальну кількість часу на переоформлення (близько одного дня). Якщо ви звернетеся у фірму, яка скуповує автомобілі після ДТП, то ви відразу отримаєте грошову компенсацію та оформлення документів відбудеться швидко та якісно. Автовикуп - це один із варіантів швидкого продажу авто.

Як продати авто після ДТП?

Є три основні способи продажу авто після ДТП:

  1. Шукати покупця самостійно. Можна самому давати оголошення про продаж автомобіля в Інтернеті. Тільки є недоліки цього способу: час пошуку покупця може розтягнутися майже до нескінченності і сума грошей за продаж може бути набагато нижчою, ніж ви розраховували;
  2. Використовувати продаж автомобіля за допомогою автомобільних аукціонів. Недоліки повторює такі ж, як і в першому випадку - великий час продажу і невелика сума;
  3. Найкращий варіант – продаж автомобіля спеціалізованій фірмі. Для господаря машини, що потрапила в ДТП - найвигідніший і зручний варіант за залишковою вартістю і за часом, який буде витрачено на укладання угоди. Крім того, є бонус – все переоформлення документів, евакуація авто з місця ДТП, все бере на себе фірма, яка придбає автомобіль.

Де можна продати бите авто?

Один із лідерів із викупом автомобілів поле ДТП у Києві – компанія Express Vykup. На сайті компанії https://expressvykup.com.ua/uk/ Ви можете подати заявку на викуп свого автомобіля та провести компенсацію у своєму фінансовому становищі. Погодьтеся, продати розбитий автомобіль якнайшвидше і за гарною вартістю, та ще й з оформленням документів у державних органах це краще ніж нічого. Подумайте, що інакше можна залишитися просто ні з чим.

Яка ціна аварійного авто?

Залишкова ціна автомобіля після ДТП визначається за допомогою наступних факторів:

  1. Яка модель автомобіля;
  2. Який рік випуску авто;
  3. Стан автомобіля після ДТП.

На відміну від компанії Express Vykup, не кожен оцінювач авто зможе одразу визначити кінцеву ціну, т.к. після ДТП автомобіль не завжди можна відновити. А збитки хочеться поновити хоча б частково.

Якщо хочете заощадити нерви та витратити мало часу - звертайтеся до компанії Express Vykup для оформлення вигідної угоди. Фахівці нашої фірми допоможуть із вирішенням питань пов'язаних із викупом авто. Пам'ятайте – в сучасном світу вигідніше продати авто, ніж його ремонтувати!