Автоинформ96 +7 (495) 943-83-73 +38 (050) 541-01-84 +38 (067) 924-16-86
Ведущая книготорговая компания автомобильной литературы
руководства по ремонту автомобилей
пособия по эксплуатации и
техническому обслуживанию
Добро пожаловать!
Войти или
зарегистрироваться

Обслуговування та ремонт Volvo (Вольво) у Києві

Настає час, коли абсолютно кожен автовласник стикається з необхідністю технічного обслуговування свого автомобіля або кількох автомобілів Volvo (Вольво). Причин тому достатньо: стиль водіння, відсутність правильної технічної інформації, погані дороги (у нашій країні їх достатньо), низька якість палива і, звичайно ж, відсутність належного технічного обслуговування.

Якщо Ви вчасно робите ТО та ремонт автомобілів Volvo (Вольво), тоді серйозних проблем виникнути не повинно. Чого не можна сказати про автовласників, які роблять діагностику та обслуговування на СТО рідко. У такому випадку можна просто втратити свій автомобіль у невідповідний час і чекати, поки його відремонтують.

Т.к. для Вашого авто Volvo (Вольво) ремонт на СТО може тривати від кількох годин до декількох днів, в залежності від складності ремонту. А це Ваш час, якого можливо не так вже й багато. Відповідно постає завдання знайти автосервіс, де можна швидко зробити якісне ТО та ремонт Volvo (Вольво). Як же вибрати сервіс (service), який зможе чесно задовольнити усі Ваші основні запити та побажання, адже Київ таке велике місто?

Правильний вибір СТО для автомобілів Volvo та інших марок у Києві

Ми вважаємо своїм обов'язком допомогти Вам оминути неприємні моменти й не потрапити на вудку обману при виборі СТО Вольво. Вибираючи СТО Volvo (Вольво) в Києві для обслуговування, Ви можете зіткнутися з багатьма проблемами. Одна з яких трапляється досить часто і практично повсюдно: це погодинна оплата роботи майстра на СТО. Подумайте самі, який це чудовий спосіб для технічної станції викачати гроші. Причому навіть якщо поломку майстер не виявить, Вам все одно буде виставлений рахунок. Це практикується у багатьох містах, Київ не є винятком. Завжди вимагайте фіксованих цін та нормального прейскуранта. Це полегшить Вам розуміння, за що Ви платите, і не збентежить Ваші кишені наприкінці. І найнеприємніший нюанс, який забирає масу Вашого часу, нервів та спокою – територіальність. Магазини з потрібними запчастинами та товаром знаходяться в одному місці, а автосервіси в іншому. Тобто спочатку Вам потрібно приїхати на СТО, майстер оглядає Вашу машину (добре ще, якщо одразу), каже якусь запчастину купити, і відправляє Вас шукати необхідне. Ви знаходите запчастини і Вам доводиться знову повертатись назад на СТО. Втомлено, чи не так?

Зазначимо ще один неприємний момент. Часто приїжджаючи на СТО Volvo (Вольво), автовласник стикається з новою проблемою, навіть не почавши вирішувати ту, з якою приїхав. Попереднього запису не було, вам потрібно вирішувати завдання, ви приїжджаєте, але після прибуття вас буквально ставлять перед фактом, що приділять Вам увагу не зараз, а коли у майстра з'явиться можливість. Що ж робити: залишати машину, приїжджати знову, їхати шукати інший сервіс (сервіс)? Жодних чітких термінів у таких СТО Volvo (Вольво) не буває. Запам'ятайте! Недобросовісні дешеві СТО Volvo (Вольво) не дадуть Вам жодних гарантій на обслуговування автомобілів, плюс до всього Вам доведеться купувати запчастини самому і возити їх майстрам. Крім відсутності гарантії є ймовірність помилки у підборі витратних матеріалів, які потім повернути не вийде, оскільки вони втратили товарний вигляд. Є ризик заощадити та заплатити двічі, а то й тричі.

Маленька вартість обслуговування автомобілів, при зверненні до автосервісу Volvo (Вольво)

У нас гарантія на обслуговування автомобілів Volvo (Вольво) та всі витратні матеріали, висока швидкість роботи, прозорість дій, зручне місце розташування, комплекснийавтосервіс вольво, понад 95% позитивних відгуків на незалежних ресурсах, багатий досвід, навчені працівники, культура обслуговування.

Цього немає у конкурентів, або офіційних сервісів, які славляться своїм «якимось» ставленням до клієнтів і неймовірно високою ціновою політикою.

Ми надамо Вам гарантію на кожен болтик. Ви знаєте скільки заплатите, т.к. у нас фіксована ціна. Якщо перед обслуговуванням Вам оголосять одну вартість, а після обслуговування вона зросте, тоді менеджер зі своєї кишені сплатить цю послугу.