Автоинформ96 +7 (495) 943-83-73 +38 (050) 541-01-84 +38 (067) 924-16-86
Ведущая книготорговая компания автомобильной литературы
руководства по ремонту автомобилей
пособия по эксплуатации и
техническому обслуживанию
Добро пожаловать!
Войти или
зарегистрироваться

Як здати на права в Україні у 2023 році?

З року в рік в Україні зростає кількість охочих сісти за кермо. І підготовка на право водіння за короткий період є дуже актуальною. Ідеально, якщо ви пройдете навчання за допомогою сервісу, де можна вивчити теорію правил дорожнього руху України, та потім пройти тести з ПДР 2023, які максимально відповідатимуть екзамену в ГСЦ.

тести ПДР

У такому разі ви будете гарантовано підготовленим автомобілістом, тим більше, що ви протягом всієї підготовки можете себе періодично перевіряти. В результаті ви легко складаєте іспит у ГСЦ. Декілька важливих моментів ми розглянемо в цій статті. Наші поради цілком вам допоможуть і у вас при здачі на права водія все пройде гладко і легко.

Отже, що ми хочемо отримати:

  • Знання правил дорожнього руху;
  • Успішно скласти іспит;
  • Отримати водійські права.

Важливість самоперевірки тестами

Якщо ви вивчаєте правила дорожнього руху, недостатньо просто заучувати їх на згадку. Набагато ефективніше буде, якщо це буде періодичне тестування ПДР. Сучасними методами це легко зробити за допомогою Інтернету. Ви заходите на сайт і починаєте з того, що можете вивчати довідники за правилами дорожнього руху та швидко знайти потрібний пункт. Повірте, сайт з ПДР онлайн вам дуже допоможе надалі. Паралельно, коли ви проходите навчання в автошколі, буде дуже корисно тестувати себе онлайн на знання правил. Статистика показує, що якщо ви пройшли тести щонайменше 25 разів, кількість помилок знижується до прийнятного рівня під час здачі.

А це означає, що онлайн тестування є найважливішим елементом вашої підготовки перед фінальним іспитом. В цьому випадку 97% кандидатів на здачу в ГСЦ отримають права водіння з першого разу. Окремо варто зазначити, що сервіс із перевірки знань ПДР буде корисний і для викладачів автошкіл, оскільки включає найповнішу базу знань за правилами дорожнього руху.

Підготовка в автошколі

Але самостійно ви навряд чи з гарантією здасте права. Причин кілька. Вам у будь-якому випадку знадобиться викладач, який розповість низку нюансів з водіння та правил, які не є очевидними у тестах ПДР. А після того, як ви пройдете навчання в автошколі, вони відкладуться у вашій голові, і, можливо, в майбутньому вбережуть вас у складній ситуації. Досвідчений викладач розповість та покаже конкретні складні випадки, що виникають на дорозі.

Друге - інструктор з водіння. Звертаючись до інструктора з водіння, ви отримуєте хорошу багатогодинну практику їзди на автомобілі, що включає їзду як по жвавих вулицях, так і автошляхами. Ви навчитеся досвідчено паркуватися та проїжджати складні перехрестя. Нагадаємо, що найчастіше ушкодження автомобіль отримує саме у таких місцях.

Швидкість та відповідальність

Хороша автошкола підготує вас за короткий час. Але не це головне - хороша автошкола та самостійне тестування своїх знань зробить так, що ви здасте на права з першого разу, при цьому заощаджуючи ваш час та зусилля. Ви навчитеся добре керувати автомобілем і набудете впевненості на дорозі.

І ще — ви набуваєте відповідальності за свої вчинки під час водіння, чітко оцінюючи ситуації під час руху транспортного засобу. А тому обирайте правильні курси та обов'язково тестуйте себе за першої можливості.