Автоинформ96 +7 (495) 943-83-73 +38 (050) 541-01-84 +38 (067) 924-16-86
Ведущая книготорговая компания автомобильной литературы
руководства по ремонту автомобилей
пособия по эксплуатации и
техническому обслуживанию
Добро пожаловать!
Войти или
зарегистрироваться

Як відстежити ціни у магазинах запчастин?

Кожен інтернет магазин запчастин в інтернеті має свої інструменти для просування товарів, одним з ключових елементів якого є цінова стратегія. Визначившись із нею, продавцю стає зрозуміло, як встановити роздрібну ціну будь-який свій товар. Зазвичай ця стратегія ціноутворення будується виходячи з цін постачальників, та її успіх залежить від конкуренції над ринком. Розуміючи це, продавець має регулярно аналізувати ціни своїх конкурентів.

Але що робити, якщо в асортименті товарів звичайного магазину запчастин перебувають тисячі товарів? Тоді відстеження цін конкурентів уручну взагалі стає неможливим. Отже, просто необхідно скористатися сервісом моніторингу цін конкурентів Price Control, який дозволить прийняти своєчасні та точні рішення в ціновій політиці вашої компанії.

Навіщо потрібний моніторинг цін конкурентів?

Покупець зазвичай шукає в інтернеті товар, а не конкретний магазин. І проводить власний моніторинг цін інтернет-магазинів. І в результаті він обирає того, хто зробить найкращу для нього цінову пропозицію.

Саме на цьому ефекті і побудовано особливість сервісу Price Control, що дозволяє відстежувати ціни на конкретні товари, відображаючи пропозиції одразу всіх магазинів. Тобто, ви знаєте, за якою ціною цей же товар пропонують ваші колеги по ринку. Також у вас буде можливість побачити аналогічні товари та відстежувати на них ціни.

І це не просто парсинг цін конкурентів, а багатофункціональний аналітичний сервіс, який дозволяє:

  • швидко приймати рішення щодо ціноутворення товарів свого магазину;
  • збільшити продаж свого інтернет магазину запчастин;
  • підняти рентабельність;
  • зробити швидку переоцінку товарів.

А якщо за кілька днів по конкретному товару у вас з'явився новий конкурент — ви одразу про це дізнаєтесь. Відразу, а не за кілька тижнів (або місяців), коли він уже розпродасть свої складські запаси.

Чим вигідним є моніторинг цін конкурентів для вашого інтернет-магазину?

Сервіс Price Control - це набагато більше, ніж парсинг цін конкурентів, тому що він щодня надаватиме вам важливу аналітику:

  • звіт про товари, на які ціна занижена або завищена;
  • рекомендації щодо ціни відповідно до вашої цінової стратегії;
  • зведена інформація про зміну цін конкурентів;
  • повідомлення про появу нових конкурентів щодо кожного товару;
  • аналіз вашої цінової позиції щодо конкурентів.

Простий інтерфейс, все зрозуміло на інтуїтивному рівні, інформативно за змістом і точно за своєю достовірністю і займає всього близько п'яти хвилин!

Не вірите? Переконайтеся самі!