Автоинформ96 +7 (495) 943-83-73 +38 (050) 541-01-84 +38 (067) 924-16-86
Ведущая книготорговая компания автомобильной литературы
руководства по ремонту автомобилей
пособия по эксплуатации и
техническому обслуживанию
Добро пожаловать!
Войти или
зарегистрироваться

Вулканізатор універсальний з гвинтовим притиском для шин і камер KSTI RC 2101: огляд

Для сучасної станції технічного обслуговування транспортних засобів обов'язково мати автомобільний вулканізатор для камер, який допоможе відновити функціональність коліс. Такі агрегати допоможуть виправити серйозні пошкодження та проколи  легкових та вантажних автомобілів методом гарячої вулканізації.

На сайті інтернет-магазину AD-Instrument можна вигідно придбати автомобільний вулканізатор для шин і камер KSTI RC 2101 напряму від виробника, а ціна на нього приємно здивує: https://ad-instrument.com.ua/ua/p173466252-vulkanizator-universalnyj-vintovym.html. Агрегат виготовлений на сучасному обладнанні з дотриманням вимог міжнародних стандартів. Це універсальний агрегат з гвинтовим притиском від вітчизняного виробника, який стане незамінним помічником для будь-якої автомайстерні.

Автомобільний вулканізатор для камер: особливості конструкції

Універсальний автомобільний вулканізатор для камер KSTI RC 2101 належить до обладнання стаціонарно-переносного типу, що дозволяє зручно переміщувати його чи встановити на СТО. 

Він використовується для гарячого ремонту камер, під час якого застосовується спеціальна гума. В конструкції моделі передбачено два нагрівальних елементи, що дає можливість нагрівання гуми з обох сторін. Таким чином ремонт камери є більш ефективним та якісним. 

Це настільний агрегат, для зручності використання якого він оснащений спеціальною пластиною для фіксації його до верстака. Щоб зручно встановити шину на нагрівальну платформу вулканізатор у верхній частині має елемент, який можна відхилити в сторону за необхідності.

Чому варто мати у своїй майстерні автомобільний вулканізатор для шин

Представлений автомобільний вулканізатор для шин зручний в експлуатації та в автоматичному режимі підтримує задану температуру, забезпечуючи високу ефективність ремонту.

За необхідності обладнання можна доповнити лекалами для розширення функціональних можливостей. Якісний вулканізатор буде тривалий час виконувати свою функцію без втрати первісних характеристик. Настільна конструкція має жорстку раму, яка дозволяє їй надійно кріпитися до верстака. Доповнивши апарат лекалами можна виконувати вулканізацію шин у важкодоступних місцях. 

Використовуючи обладнання можна швидко виправити пошкодження, після чого відразу встановлювати камеру на місце та експлуатувати.