Автоинформ96 +7 (495) 943-83-73 +38 (050) 541-01-84 +38 (067) 924-16-86
Ведущая книготорговая компания автомобильной литературы
руководства по ремонту автомобилей
пособия по эксплуатации и
техническому обслуживанию
Добро пожаловать!
Войти или
зарегистрироваться

Акумулятори від AKU – надійне серце вашого автомобіля

Необхідність купити акумулятор для авто у Львові регулярно виникає у власників легкових машин, вантажних автомобілів, комерційного транспорту, мото- та сільськогосподарської техніки. Батареї – це надійні роботи, розраховані на жорсткі умови експлуатації пристрою. Незалежно від типу, акумулятори виконують три основні функції:

  • виробляє енергію для запуску двигуна, що особливо актуально в холодну пору року при мінусових температурах;
  • при вимкненому двигуні забезпечує електроживлення пристроїв машини: систем освітлення, сигналізації, навігації та кондиціювання повітря;
  • АКБ для авто подає додатковий об'єм енергії за недостатньої потужності двигуна, наприклад, при включеній системі клімат-контролю.

Залежно від типу та виробника, автомобільні акумулятори мають конструктивні та технічні відмінності, але схема їхньої роботи однакова. У конструкції батарей є електроди, які розділені сепараторами та поміщені в замкнуту ємність, яка заповнена рідким або гелеподібним електролітом. Завдяки надійній роботі акумулятора автомобіліст може продовжувати рух навіть у разі пошкодження генератора машини.

Основні види акумуляторів

Сучасні акумуляторні батареї класифікуються за кількома ознаками:

  • залежно від ємності агрегату та його полярності;
  • виходячи з розмірів та форми конструкції корпусу (європейські чи азіатські);
  • за типом електроліту (рідкий або у вигляді гелю);
  • відповідно до технологічних особливостей (кислотний, AGM або EFB).

Перед тим, як купити АКБ на авто, важливо також визначитися, який тип агрегату необхідний: звичайний обслуговуваний або герметичний необслуговуваний. У класичних акумуляторах як електроліт використовується сірчана кислота. У батареях, що не обслуговуються, – гелієвий або адсорбований розчин сірчаної кислоти. При включенні енергоспоживаючих пристроїв автомобіля свинцеві електроди та кислота вступають у хімічну взаємодію. Внаслідок чого виробляється електроенергія, на електродах утворюється наліт сульфату свинцю.

Зважаючи на кращі технічні характеристики все більше автовласників вибирають автомобільний акумулятор, який не обслуговується, купити який можна в нашому інтернет-магазині AKU. Цей недорогий агрегат має абсолютну герметичність, виділяє низькі зарядні і розрядні струми, розрахований на суворі умови експлуатації. Акумулятор, що не обслуговується, не «закипає», оскільки в його конструкції передбачений клапан для відведення газів, що виділяються.

Асортимент акумуляторів від AKU

До уваги автовласників, які хочуть купити акумулятор на авто в Україні на вигідних умовах, за демократичною вартістю та швидкою доставкою, ми пропонуємо наступні види АКБ:

  • у наявності представлено кілька десятків моделей гелієвого типу, класичних кислотних, популярних тягових та новітніх моделей, виготовлених за революційною технологією;
  • у нас можна придбати автомобільний акумулятор за доступною ціною, вибравши оптимальне рішення для легкової машини, вантажного транспорту, мотоциклів, сільгосптехніки;
  • формуючи асортимент, ми зупинили вибір на недорогих, надійних АКБ всесвітньо відомих марок: SADA, BOSCH, VARTA, TOPLA та інших виробників;
  • щоб вибрати потрібну модель, ви можете задати фільтр відбору: за ємністю, типом, полярністю, за формою та стандартом корпусу.

Вирішивши купити акумулятор на машину, не забудьте придбати пристрій для зарядки. Аксесуар буде незамінним взимку при мінусових температурах або під час тривалого простою, коли акумулятор часто розряджається "у нуль" і не заводиться з першого разу. Підбираючи автомобільний акумулятор за ціною, доступною кожному автомобілісту, ви також отримуєте гарантію роботи на агрегат від виробника.

Щоб замовити акумулятор, ознайомтеся з асортиментом моделей, оцініть технічні характеристики відповідних агрегатів і зробіть свій вибір. Оформити покупку можна прямо на сайті, зателефонувавши або написати на пошту. Ми організуємо оперативну та надійну доставку по всій Україні «Новою поштою» та іншими транспортними компаніями.

Акумуляторний супермаркет AKU пропонує вибрати та замовити АКБ за вигідними цінами! У каталозі представлений асортимент товарів. Вивчайте технічні характеристики та переглядайте фотографії. Порівнюйте вартість та дізнавайтеся про популярні моделі АКБ цього року, скориставшись сортуванням або фільтрами.

Зверніть увагу – вам можуть запропонувати інші додаткові послуги, наприклад, встановлення акумулятора на ваш автомобіль. Це також показник серйозності магазину. Торгові компанії, яким можна довіряти, проводять перевірку акумулятора у вашій присутності та встановлення акумулятора також і при доставці товару – силами водія-кур'єра, який навчений проводити дані роботи.

Ми сподіваємося, що наші поради допоможуть вам вибрати саме той автомобільний акумулятор, який вам необхідний. Бажаємо вам вдалої та приємної покупки!

Ми вже готові до доставки за вказаною адресою до будь-якого міста України!