Автоинформ96 +7 (495) 943-83-73 +38 (050) 541-01-84 +38 (067) 924-16-86
Ведущая книготорговая компания автомобильной литературы
руководства по ремонту автомобилей
пособия по эксплуатации и
техническому обслуживанию
Добро пожаловать!
Войти или
зарегистрироваться

Набори компонентів для кращих сольових рідин

Сольові заправки для подів, які мають великий попит, представлені на сайті компанії Octolab у повному асортименті, що регулярно оновлюється

Заходьте та оформлюйте на сайті компанії Octolab замовлення на вейп заправки оптом. Висока якість та найсвіжіші новинки — працювати з Octolab завжди вигідно та цікаво.

Коли на ринок вийшли багаторазові поди, у яких можна перезаправляти картриджі, критерії вибору заправки стали одною з найбільш актуальних тем для кожного вейпера. В класичних електронних сигаретах випаровувалась рідина, до якої підмішувався нікотиновий бустер органічного походження. Однак зараз кращі сольові рідини за своїми властивостями суттєво перевершують традиційні аналоги. Нікотиновий бустер синтетичного походження, який отримують поєднанням лужного нікотину та бензойної кислоти, відрізняється стабільним складом, біологічною сумісністю та високою концентрацією. Завдяки цьому він швидко засвоюється організмом людини й не викликає дискомфорту, тому більшість вейперів віддає перевагу саму сольовому нікотину. Його основні відмінності від органічних сумішей:

  • швидке насичення організму, усього за дві чи три затяжки;
  • м’який смак не викликає подразнення горла та кашель;
  • економна витрата рідини дає можливість зменшити об’єм картриджа;
  • для паріння солей достатньо пристрою зовсім невеликої потужності.

Отже, не дивно, що сольові суміші з нікотином синтетичного походження зараз є лідерами продаж і вони повинні бути представлені у повному асортименті на вітринах кожного респектабельного вейп-шопу.

Де купити рідину на сольовому нікотині недорого

Оскільки солі не розраховані на довге паріння, як органіка, однієї заправки картриджа може вистачити майже на тиждень. Завдяки зменшенню габаритів картриджа сучасні поди набагато компактніші, аніж традиційні електронні сигарети, тому і користуватися ними дуже зручно. Оскільки на продаж та рекламу готових рідин зараз накладаються занадто суворі обмеження, найбільш популярними є сольові заправки у форматі наборів компонентів. З точки зору чинного законодавства вони не можуть прирівнюватись до готових рідин, бо мають інші коди за класифікатором. Через це компоненти не обкладаються акцизним збором і коштують дешевше, а користувачі самі замішують з придбаних наборів саме таку жижу, яка кожному з них потрібна.

Для прихильників органічного нікотину також випускаються відповідні набори, які теж повинні бути на вітринах роздрібного магазину, але значно більший попит мають все ж таки солі. Вони представлені у повному асортименті, що регулярно оновлюється, на сайті компанії Octolab — заходьте та оформлюйте замовлення на вейп заправки оптом https://octolab.com.ua/solovi-ridini за дуже вигідними та привабливими цінами. Висока якість та найсвіжіші новинки — працювати з Octolab завжди вигідно та цікаво, переконайтеся у цьому прямо зараз.