Автоинформ96 +7 (495) 943-83-73 +38 (050) 541-01-84 +38 (067) 924-16-86
Ведущая книготорговая компания автомобильной литературы
руководства по ремонту автомобилей
пособия по эксплуатации и
техническому обслуживанию
Добро пожаловать!
Войти или
зарегистрироваться

Малогабаритні трактори з Японії

Малогабаритні трактори з Японії мають низку переваг. Однією з головних переваг є надійні та економічні дизельні двигуни, що мають великий ресурс. Це дозволяє техніці успішно працювати без втрати функціональних можливостей та потужності протягом багатьох років.

Висококласну техніку можна придбати за невеликі гроші, звернувши увагу на японські трактори, які представлені на сайті https://westlviv.com.ua/yaponski-traktory/. Землевласники всього світу цінують якість японських мінітракторів за їхню довговічність, функціональність та маневреність, що дозволяє виконувати весь цикл польових робіт в умовах обмеженого простору.

Техніка з Японії відрізняється низкою особливостей, які роблять її привабливою для фермерів та інших користувачів. Виробники японських тракторів використовують надійні підвіски та економічні дизельні двигуни з високим робочим ресурсом.

Ці трактори спроектовані грамотно, що дозволяє повністю використати переваги механізації у сільському господарстві. Фермери успішно поєднують їх з різними інструментами, такими як плуги, сажалки, культиватори, косарки, копалки, навантажувачі та інші, для обробітку ґрунту, посіву культур, заготівлі сіна, збирання врожаю, а також для виконання інших сільськогосподарських робіт, таких як риття траншей, буріння свердловин, навантаження та перевезення вантажів.

Особливості техніки з Японії

Трактори японського виробництва мають низку специфічних характеристик, які відрізняють їхню відмінність від подібної продукції, виробленої інших країнах. До них відносяться витривалість, прохідність, хороша вантажопідйомність, висока продуктивність, довговічність експлуатації, привабливий зовнішній дизайн та пристосованість для комфортного використання.

Переваги японських тракторів включають високу якість комплектуючих і вузлів, розроблених із застосуванням високотехнологічного обладнання. Вони сучасні, витривалі та демонструють такі характеристики:

  • непогану продуктивність при порівняно невеликій вазі та компактних габаритах;
  • універсальність, що виявляється у здатності виконувати будь-які сільськогосподарські роботи;
  • функціональність та можливість використання з широким спектром навісного обладнання;
  • економічність, завдяки помірному споживанню пального;
  • комфортність в управлінні, забезпечену гідропідсилювачем керма та ергономічною конструкцією робочого місця водія.

Трактори, вироблені в Японії, мають відмінні тягові характеристики. Трактор із двигуном потужністю 17—18 л. с. з Японії продуктивно виконує ту ж роботу, що й 25-сильний трактор із Китаю. Однак, на відміну від китайської техніки, японські трактори розвивають велику швидкість руху, економніше витрачають паливо та масло, а також якісніше виробляють оранку.

Незважаючи на численні переваги, японські міні-трактори мають низку недоліків. Основний із них — це висока вартість, яка часто є серйозною перешкодою для придбання такої агротехніки. До недоліків також можна віднести підвищену вимогливість до сервісного обслуговування та якості ПММ, а також відсутність можливості самостійного усунення серйозних несправностей та відмов.